Hry Gacha jsou postupem času stále populárnější, ale jaké jsou nejlepší hry Gacha pro Android? V průběhu let jsme jich hráli spoustu, takže máme docela dobrou představu o tom, které gachy stojí za váš čas!

Hry Gacha jsou v podstatě hry na sbírání postav, kde povoláváte řadu hrdinů, které umístíte do svého týmu. Zatímco některé gacha hry se vymykají obvyklému systému, mnohé spoléhají na časově omezené bannery postav. Podívejte se na naše oblíbené – možná najdete nového gacha, který budete hrát!

Temnější pohled na žánr než většina ostatních her na tomto seznamu – Raid: Shadow Legends vám umožní vstoupit do ponurého fantasy světa orků a vikingů a všech možných dalších prošedivělých válečníků.

Boje jsou zábavné, je zde téměř nepochopitelné množství postav ke sbírání a nechybí ani masivní hráčská základna.

Genshin Impact je v současné době pravděpodobně nejpopulárnější hrou gacha. Loajální fanouškovská základna neustále roste, a to z dobrého důvodu. Mnoho gacha her by si mělo vzít několik poznámek z celkové hry v Genshin Impact. Je vzácné, že narazíte na hru gacha, která má plně otevřený svět – což Genshin umí skvěle!

obrázek pro náš záznam genshina, obrázek představuje oficiální umění scaramouche a také zhongli s výhledem na liyue

Blue Archive je stylová hra Gacha, která obsahuje širokou škálu roztomilých postav ve stylu anime. Zúčastněte se 3D bitev s nádhernými animacemi a vyzkoušejte řadu jedinečných schopností! Ať už se rozhodnete soustředit na poutavý boj, nebo chcete prozkoumat děj, v Blue Archive je toho spousta!

obrázek pro náš modrý archivní záznam, obrázek obsahuje oficiální umění dvou postav ze hry

Arknights je známá položka v žánru gacha. Zatímco mnoho gacha her po chvíli upadá, Arknights určitě ne! Věrná fanouškovská základna neustále roste a nic nenasvědčuje tomu, že by se v brzké době zastavila.

Návrhy postav jsou úžasné, přičemž hra se odehrává ve futuristickém postapokalyptickém světě. Ponořte se do brilantního příběhu nebo jej vybojujte strategicky v taktickém boji.

obrázek pro náš záznam arknights, obrázek obsahuje oficiální umění postavy a také snímek obrazovky ze hry

Eversoul je v současnosti jednou z nejnovějších her Gacha – a je to fantastické! Starejte se o své město, komunikujte s postavami, které sbíráte, a bojujte proti nepřátelům ve vzrušujících bojích.

Každá postava má sadu jedinečných schopností, které jsou doprovázeny nádhernými animacemi. Dokonce i příběh je skvělý, každá cutscéna je namluvená – u některých gacha her je to rarita!

obrázek pro náš odkaz eversoul, obrázek obsahuje oficiální umění 2 postav a také snímky obrazovky ze hry

Když Marvel Strike Force Když bylo oznámeno, nebyli jsme tak nadšení z další mobilní hry Marvel. Naštěstí se ukázalo, že je to nejlepší zatracené gacha RPG na platformě.

Vizuálně je to ohromující, naši oblíbení superhrdinové ožívají způsobem, který dokázala jen málokterá jiná mobilní hra. Ještě důležitější však je, že si ji můžete zahrát zcela zdarma a nic vám neunikne.

obrázek pro vstup naší marvel strike force, obrázek obsahuje propagační umění postav zázraku, jako je jed a hulk

Pokud jste fanouškem franšízy Dragon Ball Z, možná jste již o této hře slyšeli! Pokud ne, pak vítejte v Dragon Ball Z Dokkan Battle. Zahrajte si širokou škálu návykových logických her s brilantním 2D uměním. Uvidíte známé tváře z franšízy, když zažijete zcela nový příběh!

obrázek pro náš vstup do bitvy dragon ball z dokkan, obrázek obsahuje oficiální promo umění pro hru některých postav z dragon ball z a také snímek obrazovky ze hry

Nikke vzala svět útokem, když byla poprvé vydána – hlavně ze zřejmých důvodů. Fanservice stranou, je to nyní neuvěřitelně populární gacha hra. Celková estetika je krásná, protože hra je zasazena do světa inspirovaného sci-fi. Naverbujte širokou škálu postav k použití, zatímco se účastníte poutavého boje s brilantními bitevními efekty.

vstupní obrázek pro naši bohyni vítězství vstup nikke, obrázek obsahuje promo umění 3 postav a také promo umění postav, které se účastní bitvy se sci-fi monstrem

Vybudujte si mocný bojový balíček, když ho budete bojovat v rychlém boji proti vašim protivníkům! Clash Royale je hra vyvinutá stejnými tvůrci, kteří stojí za populární mobilní hrou Clash of Clans.

Pokud jste hráli Clash of Clans, při hraní Clash Royale poznáte některé známé tváře! Sbírejte a upgradujte širokou škálu karet, jak se šplháte po žebříčku v ligových a globálních turnajích.

vstupní obrázek pro naši položku clash royale, obrázek obsahuje snímky obrazovky ze hry včetně bitvy a karet






Zdroj: droidgamers.com

By Marek