Winlator 5.0 právě vstoupil na scénu a přinesl mnoho vylepšení, oprav hry a odstranění chyb. Ať už jste ostřílení uživatelé nebo jste jen zvědaví, co Winlator nabízí, pojďme se společně ponořit do nejnovější aktualizace.

Vylepšený výkon a uživatelský dojem

Buzz kolem Winlator 5.0 je přesný a uživatelé sdílejí své první dojmy. Podle vinné révy je zvýšení výkonu pozoruhodné.

Uživatelé hlásí výrazný skok od verze 4.0, někteří ji dokonce srovnávají se zlatým standardem mezi emulátory Windows na Androidu. Virglův výkon se vrátil a vrátil emulaci modelu 3 zpět do rychlého pruhu.

Shoda je v tom, že Winlator je nyní na stejné úrovni jako ostatní emulátory Windows, což z něj činí silného uchazeče.

Uživatelská zkušenost – dobro a překážky

Zatímco někteří uživatelé chválí grafické uživatelské rozhraní Winlator a označují jej za nejlepší v oboru, jiní narazili na překážku s podporou myši.

Jeden uživatel vyjádřil frustraci z nekonzistentního a opilého ukazatele a náročné navigace. Zdá se, že i se skutečnou myší v mixu přetrvává opilecké chování pseudotrackpadu. Funkčnost myši vyžaduje určité doladění. Potenciál Winlatoru se však v uživatelích zachovává a mnozí netrpělivě čekají na vylepšení v této oblasti.

Průvodce instalací:

Pro ty, kteří jsou připraveni vyzkoušet si Winlator 5.0, je zde rychlý průvodce, jak začít:

  1. Zamiřte k Vydání GitHubu a uchopte soubor Winlator_5.0.apk.
  2. Nezapomeňte na soubor OBB (main.3.com.winlator.obb), umístěte jej do /storage/emulated/0/Android/obb/com.winlator nebo jej nainstalujte z nastavení.
  3. Spusťte aplikaci a počkejte, než se proces instalace dokončí.

Požadavky na systém:

Od GPU Adreno po VirGL Box64 se Winlator zaměřuje na kompatibilitu napříč různými modely Snapdragon. Mějte na paměti, že Adreno 610 a 7xx jsou v současné době v experimentálním stavu, který vyžaduje ruční instalaci.

Komunita je plná nadšení a konstruktivní zpětné vazby, která ukazuje potenciál tohoto emulátoru Windows pro Android. Zatímco někteří uživatelé jsou nadšeni výkonem a elegantním grafickým rozhraním, existuje volání po vylepšení podpory myši.

Jak se Winlator neustále vyvíjí, je jasné, že toto je prostor, který mohou sledovat ti, kteří chtějí do svého Androidu vnést kousek Windows.

Než vyrazíte, podívejte se na nejnovější zprávy o Melon DS Nightly Update Delivers Resolution Scaling!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek