Víte, jak je NetEase Games neustále v pohybu a je velmi zaneprázdněn vydáváním nových her, že? No, udělali další přírůstek do své sestavy her. Project RUN je strategická hra pro přežití zombie, která se dnes ve vybraných regionech spustí na Android pro časný přístup.

Projekt RUN, vydaný globální pobočkou NetEase Games, Exptional Global, je momentálně dostupný pouze v USA a Kanadě. O globálním datu vydání zatím nemáme žádné oficiální slovo. Hádám, že si budete muset pár měsíců počkat, než bude vydán po celém světě.

Co je Project RUN?

Project RUN vás vrhne do světa plného zombie. Hlavním cílem je tedy přirozeně přežít, aniž by vás kousli ti ‚nemrtví‘ krvežízniví lidé! Jste uprostřed zombie apokalypsy, takže rychlé reflexy jsou nutností. Budete si muset vybrat ty správné dovednosti, vytáhnout zabijácká komba a získat buffy, abyste vylepšili zbraně a opravili se.

K dispozici je funkce automatického fotografování, která vám pomůže, když jsou věci intenzivní. Survival v Project RUN není jen o uhýbání zombíkům. Musíte zvládnout dovednosti, jako je lov, dřevořezba a vaření. Ano, k přežití potřebujete také jídlo, pamatujete? Pomocí těchto dovedností můžete opustit opuštěné město.

Je to všechno o spolupráci!

Nikdo by nikdy neměl čelit spoustě zombíků sám, ať už ve skutečném životě nebo ve hře! Spojte se tedy se svými přáteli a bojujte se zombiemi. Věřte mi, je to chytrý tah. Vaši spojenci vás drží v zádech, pomáhají vám řešit velké útoky a sdílet věci. Můžete se dokonce spojit se dvěma dalšími vedoucími a získat další denní dobroty.

Co dělá Project RUN cool, je to, jak hodnotí každého přeživšího. Získání hrdinů s úžasnými dovednostmi je klíčové. Pomohou vám předběhnout zombie, vést tým a zvýšit produkci zdrojů. Zajímá vás správa zdrojů, posilování vaší vojenské síly a modernizace vašich jednotek? Pak vezměte hru z Google Play obchod pokud jste v USA nebo Kanadě.

Než vyrazíte, zkontrolujte toto! Po 8,5 milionech předběžných registrací se Indus Android CBT konečně rozjíždí!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek