Starseed: Asnia Trigger je nadcházející 3D autobattler RPG, které právě zahájilo předběžné registrace. Pokud máte rádi auto-battlery Gacha, možná si pamatujete, že jste hráli uzavřenou beta verzi v listopadu 2022. Pokud ne, pak se nezlobte, protože jsme vám pomohli!

Je vyvinut společností Bilibili, vývojáři titulů jako Artery Gear: Fusion a Girl Cafe Gun. Vydal ji Com2us a Mojito, lze ji hrát zdarma a nabízí nákupy v aplikaci. Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli více o předregistracích Starseed: Asnia Trigger v Koreji!

O čem je Starseed: Asnia Trigger?

Zahrajte si na architekta a zapojte se do napínavých bitev proti Proxyanovi! Starseed: Asnia Trigger se odehrává ve futuristickém světě a vypráví příběh sedmi robotů Android, známých jako Proxyan. Po lidech už není ani stopy, ale těchto sedm Androidů vytvořilo sedm jedinečných civilizací.

Rychle vpřed o 700 let a převezmete roli posledního člověka na Zemi. Vaším cílem je rozluštit záhady a zachránit budoucnost lidstva. Ale jak? Vytvořením nejsilnějšího týmu Proxyan podporou komunikace a vytvořením týmu dívčích robotů Android.

Starseed: Asnia Trigger se může pochlubit chytlavými ilustracemi, kde je pozornost věnovaná detailům působivá. Představuje hezké modely bez chibi spolu s jejich roztomilými protějšky chibi. Bojová mechanika hry je vyladěná. Pokud to zní zábavně, proč se nepodívat na oficiální stránky hry? Případně se podívejte na hru na Google Play obchod.

Toužíte po tom, aby se hra dostala do světa?

I když zatím nejsou žádné zprávy o globálním vydání, můžeme očekávat, že se brzy objeví. Starseed: Asnia Trigger vám umožní být svědky velkolepých efektů při nasazení vítězných strategií založených na atributech, třídách a dovednostech vašeho Proxyana. Takže určitě bych to chtěl jednou vyzkoušet.

A to do značné míry shrnuje náš přehled o předregistracích Starseed: Asnia Trigger v Koreji! Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky: Edenight hry Loongcheer: Idle RPG Open Beta Hits Android.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek