V nedávné aktualizaci „Crepuscular Cloudsong“ se začínají objevovat anglické komentáře k příběhům Aether Gazer. Aether Gazer’s English Voiceover drop je hovor do města, protože všichni mají smíšené názory. Dialogy již nebudou dabovány, ale nezoufejte – hlasy postav tu zůstanou.

Změna není nikdy snadná. Tým Aether Gazer to chápe a uvědomuje si, že to může trochu otřást vaším herním zážitkem. Ve svém dopise se omlouvají za nepříjemnosti a slibují, že vynahradí další vzrušující obsah.

S vývojářským týmem připravovali nové typy her. Struktura hry se bude neustále vylepšovat a rozšiřovat vaše cesty k posílení vašeho týmu. Získáte lepší bojový zážitek, protože více zařízení podporuje hedvábně hladkých 120 snímků za sekundu.

Co se pokazilo na anglickém Voiceover Drop The Ather Gazer?

Při prvním uvedení na trh se Aether Gazer rozbušil svými skvělými souboji, ale postupem času se někteří přistihli, že se v bitvách prodírají pouhým mačkáním tlačítek. Svět hry mi připadal trochu sterilní, postrádal tu zářivou jiskru a příběh se trochu vinul. Některým ostříleným hráčům, že budoucí vydání hry byla poněkud předem zkažená, si vybralo daň na humbuku.

Zatímco zpočátku klidný, bojový systém Aether Gazer čelil kritice, že se cítil příliš závislý na cooldownu. Na rozdíl od některých jiných her se kvůli absenci přepínání postav a orb-pingu někteří hráči cítili trochu uvízlí v bahně. Zprávy o příjmech a počtu hráčů začaly zvedat obočí a naznačovaly potenciální boj o udržení lodi nad vodou. Vzhledem k tomu, že návrhy postav čelí „problému se stejnou tváří“ a kostýmy nevyhovující, někteří hráči hledali více postav v nečinných animacích.

Takové problémy mají tendenci zničit potenciál hry, ale nyní pokles anglického hlasu přiměl lidi spekulovat, co plánují vývojáři udělat s ušetřeným rozpočtem. Držte nám palce za pár skvělých bojových vylepšení a setkání s chladnějšími postavami, že? Možná je to herní plán. Doufejme, že oběť bude stát za ty potíže.

Angličtina VS. Japonci ve světě Gacha

Ach, skvělá debata – anglické komentáře. Aether Gazer udělal odvážný krok, když se rozhodl omezit anglický dabing s odvoláním na rozpočtové obavy. Názory na to se různí, někteří to považují za nutný krok a jiní se cítí trochu v rozpacích.

Pravda o dilematu poklesu anglického Voiceoveru Aether Gazer je taková, že anglické hlasové hraní může změnit hru, ale je to hazard, zvláště pokud tomu neodpovídají příjmy. Je to jako analogie s myčkou nádobí – užitečná z dlouhodobého hlediska, ale špatná vás může stát peníze a zdravý rozum.

Aether Gazer se svými vzestupy a pády proplouvá neustále se měnícími vodami herní říše. Nedávné úpravy mohou zamíchat, ale příslib vzrušujících událostí a neustálého vylepšování udržuje plamen zvědavosti v plamenech. Jak se dobrodružství v Gaea rozvíjí, pojďme se podívat, jaké výzvy a nové modifikátory si pro nás tým Aether Gazer připravil. Chcete-li se připojit, stáhněte si hru přes Google Play!

Než půjdete, podívejte se na spekulace o novém startu Space Leaper jako Jump Impact.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek