Seznamte se s nejnovějším přírůstkem do posádky Azur Lane, Project Identity Ver 1.0: TB. Tento nový stálý herní režim slibuje epickou 48týdenní cestu plnou dobrodružství a růstu. Jakmile dosáhnete velitelské úrovně 30, TB vám bude k službám; Od stanovení jejího týdenního rozvrhu až po vyjížďky na vzrušující výlety budete hrát klíčovou roli při utváření osudu TBC.

Když budete TB provádět jejím vývojem, setkáte se s řadou aktivit s různými požadavky na statistiky a schopnosti. Některá dobrodružství mohou vyžadovat trochu mincí. Po cestě odemknete speciální příběhy a strhující CG, díky čemuž se každý týden stane novou a vzrušující kapitolou na cestě TB. Konce, které odemknete, budou záviset na jedinečných statistikách, osobnosti a schopnostech TB, což přidá prvek překvapení.

Jakmile dokončíte hlavní kapitolu příběhu „Nový život 1“, užijte si zvláštní funkci sekretářky. Vyberte si TB jako svou zvláštní sekretářku a vezměte si její okouzlující přítomnost na své hlavní stránce. Ale to není vše! Sbíráním momentů a konců si odemknete moduly, které vám umožní upravit vzhled TB podle vašich představ.

Promítněte svou identitu pomocí všech nových událostí a vzhledů

Časově omezené akce jako Port Fashion Collection: Spring Festival Vol.2 a Valentýnská dárková akce jsou také příchozí. Nezapomeňme na Albion’s Scent of Spring a Anchorage’s Moonlit Boat Ride, existuje skin pro každý vkus a styl. Využijte tedy své šance a zmocněte se těch úžasných nových skinů, než zmizí.

Pro ty, kteří propásli předchozí skiny, přinášejí na omezenou dobu některé oblíbené fanoušky. Od adventu Draka brány od Prinze Rupprechta po Springtime Shark od U-110, nyní máte šanci přidat tyto kýžené skiny do své sbírky.

V obchodě jsou také k dispozici časově omezené Spring Lucky Bag a Spring Lucky Box. A pro ty, kteří touží po troše tajemství, bedna Promise Crate čeká na váš objev.

Upozornění na údržbu pruhu Azur

Jako vždy bude tým provádět údržbu, aby zajistil hladký chod pro všechny po zavedení této obrovské aktualizace. Během této doby neodstraňujte hru ani se nepokoušejte hrát, protože servery budou dočasně nedostupné.

Optimalizace systému

Zavedli také několik šikovných optimalizací pro Project Identity Ver 1.0: TB, od opravy chyb uživatelského rozhraní po vyhlazení problémů s textem. Jako projev našeho uznání za vaši trpělivost během údržby obdrží všichni velitelé s účty vytvořenými před 6. únorem 2024 2500 mincí a 3000 olejů.

Pokud byste chtěli nadcházející aktualizace dále analyzovat, doporučuji vám podívat se na Oficiální oznámení. A pokud jste ještě neměli možnost hrát Azur Lane, najděte si ji Google Play!
Zatímco čekáte na novou aktualizaci, podívejte se na článek Breaking Down the Elden Ring Gacha Rumor – Is a Mobile Adaptation on the Horizon?






Zdroj: droidgamers.com

By Marek