Octopath Traveler: Champions of the Continent, JRPG pro jednoho hráče, opouští Jarní festival na 8. února 2024. Je určen výhradně pro hráče z celé jihovýchodní Asie. A řeknu vám, že na tomto jarním festivalu Octopath Traveler: CotC můžete ulovit spoustu dobrot!

Jaro je tu!

Akce Jarní slavnosti běží do 22. února, takže po celých 15 dní můžete z bazénu Jarní slavnosti denně bodovat zdarma. Navíc, pokud budete důslední při přihlašování, získáte 4 losování gacha zdarma, 330 rubínů a další kořist!

Když už mluvíme o kořisti, míra poklesu pro Guidestones se zvyšuje pro všechny postavy. To znamená, že budete mít větší šanci na získání těchto cenných předmětů. K dispozici je také sleva na jarní dárkové balíčky, která vám umožní ušetřit až 20 % na lákavé balíčky.

Seznamte se s nováčky!

Nejnovějšími přírůstky do posádky jsou Stead a Lumis. Oba jsou 5hvězdičkovými postavami. Stead je duchovní, který má v Donescu docela loajální následovníky. Lumis, další duchovní, patří k Řádu posvátného plamene.

Režim Tourney také získává nový obsah a Cait Hunts se vrací na omezenou dobu. NetEase Games dokonce vhazují dárkový kód s Traveler’s Sacred Seal. Tento kód platí do 5. března 2024. Nenechte si tedy ujít vylepšení svého herního zážitku.

Pokud jste nikdy nehráli Octopath Traveler: CotC, zde je rychlé shrnutí hry. Odehrává se před původní hrou Octopath Traveler a zavede vás do Osterry. Tam se vydáte po cestách Herminie, Tytose a Augusta na jejich divokých dobrodružstvích. Podívejte se na hru na Google Play obchod!

Takže, pokud jste v jihovýchodní Asii, jste napumpovaní na jarní festival Octopath Traveler: CotC? Než odejdete, podívejte se také na náš nejnovější přehled o Final Fantasy VII Ever Crisis x Rebirth Crossover To Drop Just Days Before The Latter’s Release.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek