V Obchodě Play je tolik her, které obsahují zombie. Pravděpodobně bychom mohli zaplnit asi tři webové stránky, kdybychom je začali všechny vypisovat. Ale to by bylo šílené a zabralo by nám to příliš mnoho času, takže jsme si řekli, že by bylo lepší napsat seznam toho, co si myslíme, že nejlepší zombie hry pro Android.

Existují střílečky, jsou zde deskové hry, jsou zde dobrodružství, dokonce je zde i slovní hra. Všechny jsou opravdu dobré a myslíme si, že byste je měli hrát všechny.

Níže můžete kliknout na název her a stáhnout si je přímo z Obchodu Play. Tak pojďme na to.

Nejlepší Zombie hry pro Android

Cesta smrti do Kanady

Gore a humorem nasáklý roadtrip, který vás a partu přátel uvidí, jak se snažíte zahnat zombie apokalypsu. Existují hordy masožravých ghúlů, úžasný grafický styl pixel-art a spousta dalších. Je to také prémiová hra.

Radiační ostrov

Hra o přežití v otevřeném světě odehrávající se na ozářeném ostrově. Musíte bojovat, vyrábět a přežít. Jsou tu zombie, medvědi a další věci, proti kterým se dá bojovat. Je to velké, je to zábavné a je to docela náročné. Tohle je taky prémiové.

Do mrtvých 2

Automaticky běžící, zombie rozbíjející vzrušení. Zážitek má arkádový puls, který vás nutí skočit do toho a zkusit to znovu pokaždé, když jste kousnuti do rychlého. Toto je zdarma s IAP.

Nemrtvá horda

Dobře, tohle má více společného s nekromancí než s tradičními zombiemi, ale pořád je to opravdu, opravdu dobré. Budujete armádu nemrtvých, přidáváte vojáky ze svých poražených nepřátel a strávíte při tom spoustu času. Toto je také prémiové vydání.

Zombicide: Taktika a brokovnice

Desková hra s nádechem vraždění zombie, která kombinuje strategii, házení kostkami a více než jen hrstku krve. Je tu toho hodně, co se dá milovat, a je těžké nenechat se závislým, když to nastartuje. Je to také další prémiový.

Bridge Constructor: The Walking Dead

Co je lepšího než bojovat proti hordám zombie? Stavte mosty, abyste se dostali pryč od hord zombie. Ta má podobu ostatních her Bridge Constructor, zalije ji krví a pastovitou kůží a pak s kdákáním uteče. Je to také prémiové.

Dead Venture: Zombie Survival

Zbraně jsou nudné, je mnohem zábavnější kosit zombíky ve velkém náklaďáku. To je tak trochu základ Dead Venture. Je to spousta zábavy a šílenství ve všech správných směrech a je těžké nehrát s úsměvem na tváři. Toto je zdarma s IAP.

Mrtvý spouštěč 2

Hlavní obrázek pro naši nejlepší funkci zombie her pro Android.  Ukazuje obrazovku z Dead Trigger 2, s hráčem stojící před vyčerpanou čerpací stanicí s nastavenou bariérou.  Hráč drží modrou střelnou zbraň.

Klasická zombie FPS, která vás vidí stříkat kulky do nemrtvých a smát se, když se zhroutí. Je to těžké, je to zábavné a má to spoustu obsahu, do kterého můžete zabořit své tesáky. Tento je zdarma ke hraní s IAP.

Klikněte sem a přečtěte si další seznamy nejlepších her pro Android






Zdroj: droidgamers.com

By Marek