Je neděle, takže to musí znamenat, že je čas, abychom se dlouze podívali na konkrétní žánr her pro Android a rozhodli, které z nich jsou nejlepší. A dnes se podíváme na nejlepší stealth hry pro Android.

V posledních letech došlo k několika obětem stealth her, které tu a tam vypadly z Obchodu Play a zanechaly nám docela hubenou úrodu. Neříkám, že hry, které jsme našli, nejsou dobré. Protože oni jsou. Jinak by byl název tohoto seznamu lež.

Níže můžete kliknout na názvy her a stáhnout si je z Obchodu Play. Pokud máte svého vlastního oblíbeného, ​​kterého jsme nezahrnuli, dejte nám o něm vědět v sekci komentářů.

Nejlepší Stealth hry pro Android

Zde jsou!

Tam, kde se ve spoustě her na tomto seznamu budete plížit, abyste se vyhnuli násilí, tato má opačný směr. Musíte zavraždit hosty na večírku, aniž byste byli chyceni.

Seshora dolů postavená střílečka se dvěma tyčemi, ve které běžíte se žhnoucími zbraněmi, vás zabije téměř okamžitě. Místo toho musíte hrát chytře, vybrat správný okamžik k úderu a porazit své nepřátele dříve, než si někdo uvědomí, že jste tam.

Hlavní obrázek pro naši novinku Hello Neighbor Nicky's Diaries.  Ukazuje stínovou postavu připomínající pana Petersona, ale zcela tmavou, se zářícíma žlutýma očima.

Nicky’s Diaries, nový přírůstek do extrémně populární série tinyBuild, těží z toho, že je od základu postaven jako mobilní hra. Hráči dostanou od hry Hello Neighbor přesně to, co chtějí, s plynulejším zážitkem a několika překvapeními.

Další hra, kde jste spíše zabiják než porážeč. Propracujte se záhadnými úrovněmi, zabíjejte teenagery z 80. let a snažte se vyhnout tomu, aby vás spatřila policie.

Směs mezi srdceryvným stealth-em-up a dystopickým sci-fi o stavu dohledu. Je to zatraceně dobré, i když to nemusí fungovat na novějších zařízeních Android.

Antihrdina pro Android

Kdo říká, že deskové hry nemohou zahrnovat stealth? Tenhle vás vidí, jak se plížíte plynem osvětleným viktoriánským podsvětím a snažíte se vybudovat nejmocnější zlodějský spolek.

Vybraný obrázek pro náš aktualizační článek Mezi námi Hide n Seek s vrahem útočícím na přeživší.

Někdy se v Mezi námi potulujete, plníte úkoly a snažíte se odhalit jakékoli podezřelé chování. Jindy se schováváte a snažíte se zavraždit ostatní hráče, aniž byste byli chyceni. Polovina z toho nám zní dost nenápadně.

Hlavní obrázek našich nejlepších nových her pro Android tento týden.  Ukazuje screenshot z Hitman: Blood Money Reprisal, s hráčskou postavou, agentem 47, plížícím se k muži v kuchyni.

Agent 47 je zpět a je čas vyrazit, zažít exotická místa, poznat nové lidi a zabít je. Toto je věrné provedení klasiky z roku 2006 s několika vylepšeními.

Obrázek Space Marshals pro naše nejlepší funkce stealth her pro Android.

Všechny hry ze série Space Marshals jsou skvělé, ale vybrali jsme si první, protože to znamenalo, že jsme museli méně psát. Stealth je jen jedním z vašich nástrojů, když se snažíte vyčistit galaktickou hranici.

Klikněte sem a přečtěte si další seznamy nejlepších her pro Android






Zdroj: droidgamers.com

By Marek