Připravte se na oslavu, protože aktualizace 6. výročí Priconne JP je za námi a přináší na párty spoustu vzrušujících věcí! Od bezplatných tahů po zvýšené sazby a dokonce i zcela nový způsob, jak posílit své postavy, během této speciální akce si každý může užít něco. Pojďme se tedy ponořit do podrobností a podívat se, co vás v této výroční aktualizaci čeká:

Nový obsah a funkce

Garantovaná Platinum Gacha se speciální položkou nazvanou „Master Piece“ bude k dispozici koncem února. V březnu se otevírá nový Connect Shop, kde můžete získávat „Connect Coins“ prostřednictvím tahů gacha a vyměnit je za různé předměty, včetně mistrovských kusů.

Nová funkce vám umožní zdarma posílit všechny vaše postavy až do určité úrovně a hodnosti vybavení. To je založeno na prvních 20 znacích ve vašem seznamu. Tato aktualizace obsahuje mechaniku gacha, která může zahrnovat prvky náhody.

Atribut Power Up!

Aktualizace zavádí unikátní systém, kde postavy získávají bonusy za poškození na základě sdílených atributů. Shoda 2, 3, 4 nebo dokonce 5 postav stejného prvku může výrazně zvýšit jejich poškození a nabízí vzrušující možnosti budování týmu.

Například spárování 3 postav ohně se 2 vodními postavami. Ohnivé postavy získají 10% zvýšení poškození, zatímco vodní postavy získají 5% bonus. Tato strategická flexibilita vám umožňuje přizpůsobit svůj tým konkrétním bitvám a maximalizovat potenciál poškození.

Nový „Deep Area Quest“ zvýrazňuje atributy a umožňuje vám vytvářet týmy založené na konkrétních prvcích. Čím více postav máte s odpovídajícími atributy, tím větší bonus za poškození získáte. Tyto questy nejsou vaší průměrnou procházkou v parku, ach ne. Budou vás tlačit na vaše limity, když budete čelit impozantním nepřátelům v různých elementárních oblastech.

A tady je nakopávačka: čím více postav máte se správnými atributy, tím větší bonus získáte!

Zvyšte sílu svého týmu pomocí astrální sféry a astrálního úlomku!

A aby vám pomohly, zavádějí nové předměty nazvané „Astrální koule“ a „Astrální úlomky“, které můžete použít k posílení útoků svých postav na základě atributů. Jsou jako vylepšení pro vaše postavy, díky nimž jsou v bitvě ještě silnější. Oheň, voda, vítr – co si jen vzpomenete, tyto předměty vás pokryly!

Někteří šéfové mají základní slabiny a jejich využívání je ještě přínosnější. Použití postav s odpovídajícími atributy proti těmto zranitelným bossům poskytuje dodatečný bonus ke škodě, což dále zesiluje vaši útočnou sílu.

Princezna Knight se mění!

Oblíbený maskot všech, princezna Knight, dostává významné vylepšení! Její vylepšení se nyní budou vztahovat na veškerý obsah, což vám poskytne větší flexibilitu při jejím používání. Navíc můžete posílit její atributy a zvládnout dovednosti, čímž odemknete ještě větší potenciál.

A mnohem víc!

Kromě toho všeho je tu pokladnice dalších dobrot, které můžete během výročí objevit. Je to nový systém posilování postavy a přepracovaný obchod s exkluzivními předměty. Klanové bitvy nyní umožňují vyšší hodnoty poškození, než uvidíte snížení. Maximální poškození způsobené jednou akcí je nastaveno tak, aby se zabránilo příliš silným útokům. Šéfové již nebudou obnovovat TP při poškození, takže jsou náchylnější k trvalým útokům.

S těmito změnami přináší aktualizace 6. výročí Priconne JP novou vrstvu strategie do Priconne JP. Experimentujte s různými kombinacemi atributů, využijte slabiny šéfů a rozpoutejte ve svých bitvách ještě silnější útoky! Chcete-li zůstat ve smyčce, podívejte se na oficiální webové stránky a spustit hru Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na naběračku na valentýnské události Watcher Of Realms!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek