Pokud máte rádi dobrou MOBA, mobilní je pro ně pravděpodobně nejlepší platforma mimo PC. Existuje spousta výjimečných her, od mobilní verze jedné z nejpopulárnějších až po některé přenosné hry, které mohou za své peníze slušně vyjít. Abychom vám pomohli najít vaši novou herní opravu, řekli jsme si, že pro vás níže shrnujeme naše oblíbené v žánru. Naše nejlepší funkce Android MOBA nastiňují naše výběry.

Nejlepší Android MOBA

League of Legends: Wild Rift

Velkolepá mobilní verze jedné z nejlepších MOBA na světě. Vše, co dělá originál tak úžasným, přetvoří do hry kapesní velikosti, která vám vyrazí dech. Pokud hledáte mobilní MOBA v roce 2021, už nehledejte.

Arena of Valor

Arena of Valor byla snahou Tencenta přinést zážitek ve stylu League of Legends do mobilu. Bohužel to opravdu nevyšlo a Tencent ukončil vývoj. Pořád to jde a má malou komunitu, pokud máte chuť na něco trochu jiného.

Aréna Onmyoji

Onmyoji Arena je relativně nedávná nabídka společnosti NetEase. To se odehrává ve stejném vesmíru jako vydavatelova gacha RPG, Onmyoji. Má nádherný umělecký styl založený na asijské mytologii a dokonce obsahuje režim ve stylu battle royale 3v3v3.

Heroes Evolved

Heroes Evolved má obrovskou knihovnu s více než 50 hrdiny, ze kterých si můžete vybrat, včetně hrdinů ze skutečného světa, jako je Bruce Lee. K dispozici je také široká škála herních režimů, klanový systém, spousta vybavení pro odemykání a přizpůsobení vašich postav a žádná platba za výhru.

Mobilní legendy

Je opravdu těžké najít spoustu různých způsobů, jak popsat různé MOBA. Všechny jsou si v podstatě identické. Není to žánr, ve kterém by lidé skutečně chtěli inovace nebo změnu. Chceme jen MOBA. Výhodou tohoto je však to, že umělá inteligence převezme kontrolu nad vaší postavou, pokud se omylem přepnete do režimu offline, a můžete pokračovat, když se znovu připojíte.

Klikněte sem a přečtěte si další seznamy nejlepších her pro Android






Zdroj: droidgamers.com

By Marek