Poslední kapitola hry Ice Scream: Horror Game vypadla 15. prosince 2023. S Ice Scream 8: Final Chapter série skončila (což bylo oznámeno před chvílí). Nyní máme novou kopii! Na základě zpětné vazby od hráčů Keplerians mění rychlost a vytváří hry, které se nějakým způsobem spojují s vesmírem Keplerians.

Takže se Ice Scream vrací?

No, než uděláte nějaké domněnky, bohužel se to nevrací. Tým Keplerians však nedávno provedl průzkum, aby získal zpětnou vazbu od svých hráčů. Ve svém posledním oznámení Keplerians hovořili o všech různých názorech, které slyšeli od hráčů na místech, jako je YouTube, Instagram a Twitter.

V zásadě chtěli vědět, zda jsou hráči do hlavních postav natolik zamilovaní, aby se s nimi drželi prostřednictvím různých příběhů ve zcela nové značce. Studio potvrdilo, že přináší nové tváře a příběhy, přičemž stále udržuje vazby na širší vesmír Keplerianů.

I když Keplerians původně plánovali vypustit další tituly Ice Scream po Final Chapter. Ale zpětná vazba od hráčů je přiměla přepnout. Zatímco některým fanouškům mohou jejich oblíbené postavy chybět, Keplerians se připravuje na to, aby hráčům poskytli nové, mrazivé zážitky.

Odklon od série Ice Scream ukazuje, jak Keplerians v průběhu let vyrostl. Začali s ležérními hrami, ale pak se přesunuli do hororu, když viděli, jak moc lidé ty věci milovali. V jejich hororových hrách se mísí hrůzy ze skutečného života s historií a uměním, a to je to, co posunulo Kepleriany do středu pozornosti her.

Hráli jste někdy seriál?

Série Ice Scream vám nabízí intenzivní hratelnost a strašidelný příběh. Ve hře se vypořádáte s Rodem, strašidelným zmrzlinářem, který chytne děti, aby si vyrobil své pochoutky. Vaším úkolem je zachránit před ním své zmrzlé kamarády, kteří budou cestou čelit spoustě nebezpečí a napětí.

V Ice Scream 8: Final Chapter je hra rozdělena na 3 části. Můžete hrát jako J, Mike, Lis a Charlie. Narazíte na některé známé tváře, jako jsou Mati a Boris. Pokud jste ještě nehráli poslední kapitolu, podívejte se na ni Google Play obchod!

Podívejte se také na crossover MementoMori x Cryptract x Mitrasphere, který vyjde 15. února!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek