Máme pár informací o nadcházející aktualizaci Dead by Daylight! Přibudou nové vrahy, přeživší a mapy. S názvem ‚All Things Wicked‘ můžete hrát Dead by Daylight Chapter 31 na jakékoli platformě od 12. března 2024.

Tak co je nového?

Behaviour Interactive právě zveřejnili nějaké podrobnosti o Dead by Daylight Chapter 31. Za prvé se setkáte s novým strašidelným zabijákem jménem The Unknown a přeživším jménem Sable Ward. Neznámý má docela výbušné schopnosti, jako je teleport, díky kterému můžete věci vidět. Umožňuje také zanechat falešnou verzi sebe sama, aby si s vámi pohrála.

V Dead by Daylight Chapter 31 dostanou přeživší nový typ perku nazvaný Invocation. Každý přeživší bude mít svou vlastní invokaci. Sable’s Invocation se jmenuje Weaving Spiders a bolí ji místo toho, že by nastartovala všechny generátory na mapě. A konečně, novou mapou je místo zvané Greenville Square. Je to roztomilé městečko s temným tajemstvím.

Když budete utíkat z Neznáma, budete uhýbat přes náměstí s kinem a pasáží. Společnost Behaviour Interactive minulý týden vypustila strašidelný klip „found footage“ z živé akce, aby nás vyděsila. Ukazuje děsivé monstrum, které se vrhne na chudého táborníka. Zní to děsivě, ale… Proč se na to nepodíváte a nedáte nám vědět, jak je to strašidelné?

Ever Played Dead by Daylight

Dead by Daylight vždy přinášelo nějaké hororové legendy. Dříve se spojili s velkými jmény jako Resident Evil a Stranger Things. Je to asymetrická survival hororová hra pro více hráčů, která vyšla v červnu 2016. Umožňuje jednomu hráči převzít roli divokého zabijáka, zatímco čtyři další hrají jako přeživší.

Ve hře má zabiják větší sílu a schopnosti, loví přeživší, kteří se musí spoléhat na stealth, týmovou práci a strategii, aby se vyhnuli zajetí. Proto se tomu říká asymetrická hra. Pokud jste to ještě nehráli, zamiřte na Google Play obchod a zkus to!

Tím jsme uzavřeli náš přehled o vydání Dead by Daylight Chapter 31. Hledáte novou hru? Podívejte se na Beat ‚Em Up Adventure Brok the InvestiGator Droppping Tomorrow!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek