Milovníci mazlíčků, mám pro vás novinky! Neko Atsume 2 přichází na zařízení Android a iOS letos v létě! Hit-Point právě sdílel a nový web pro nadcházející pokračování Neko Atsume. O hře zatím nebylo nic moc odhaleno, ale bylo nám řečeno, že bude přeplněná roztomilostí.

Co je Neko Atsume: Kitty Collector?

Neko Atsume: Kitty Collector je virtuální sběratelská hra pro domácí mazlíčky, která vypadla v říjnu 2014. Získáte jídlo, hračky a místa pro kočky, kde se mohou ochladit na vašem virtuálním dvoře. Pak se o ně staráte stejně jako o své skutečné mazlíčky. Krmte je, hrajte si s nimi, myjte je, poplácejte je: možností je mnoho!

Ve hře si můžete pohladit přes 60 různých koček. Obvykle existují dva typy koček, vzácné a pravidelné. Některé z pravidelných koček jsou Smokie, Ganache, Pickles, Pumpkin a Maple. Vzácné jsou speciální kočky, které chodí jen pro speciální hračky nebo jídlo. Bob, dirigent, Tubbs, pan Meowgi, Sapphire a Bengal Jack jsou úžasné vzácné kočky. Dokonce si můžete kočky pojmenovat sami poté, co se s nimi setkáte.

Vaši mazlíčci vám dokonce dávají ryby; je to jejich způsob, jak vyjádřit díky vám, jejich člověku! Tyto dárkové ryby můžete dále využít k získání lepšího jídla, nových hraček, více dobrot a přilákání více koček. Čím více budete hrát se svými virtuálními kočkami, tím více za vás budou padat stříbrné nebo zlaté ryby.

Můžete také zadat denní heslo, abyste získali více ryb. Po stanoveném počtu dní získáte velký bonus jako Ritzy Bitz, což je balíček tří zlatých rybek, nebo loď Sashimi, což je sada 50 zlatých rybek. Pokud jste hru ještě nehráli, měli byste ji vyzkoušet, než vyjde pokračování Neko Atsume. Vydejte se na Google Play obchod a získejte to hned.

Tím náš příběh o nadcházejícím pokračování Neko Atsume končí. Mimochodem, slyšeli jste? Age of Empires přichází na mobilní zařízení, předregistrujte se a vyhrajte spoustu výhod!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek