SGRA Studio právě opustilo druhou fázi jejich spolupráce s Dungeons & Dragons pro Dragonheir: Silent Gods. Fáze II aktualizace má nový úkol, složité bojové výzvy a časově omezené artefakty. Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli více o spolupráci Dragonheir: Silent Gods x Dungeons & Dragons!

Dragonheir x D&D

V případě, že jste to propásli, v první fázi se objevily nové postavy, jako Drizzt a Erttu. Druhá fáze má více nabídek pro hráče Dragonheir! Tato fáze spolupráce s názvem ‚Elminster’s Magic Guide Čeká‘ vám ​​přinese exkluzivní zkušební odměny od D&D’s Supreme Mage!

Je tu nový obsah, jako jsou artefakty a odměny, na které byste si měli dávat pozor. Je tu hromada věcí k zadrhnutí. Popadněte skin Arcane Dice nebo speciální artefakt nazvaný A Guide to Magic od Elminstera. Tyto dobroty můžete získat pomocí žetonu spolupráce Sage’s Chess Piece.

V této fázi II spolupráce Dragonheir: Silent Gods x Dungeons & Dragons se zaměřujeme na Elminstera Aumara a jeho bývalého učedníka Sammastera. Dostanete se do světa Adenthie a zjistíte, proč se Sammaster obrátil na temnou stranu. A víš ty co? Sammaster není jen aktualizace tradice!

Změní boj ve hře. Nyní je nejtěžším šéfem hry, protože se dostal do nekromancie a začal způsobovat nejrůznější problémy! Ale nebojte se, protože Elminster Aumar je zde, aby vám pomohl postavit se Sammasterovi. Aumar už mnohokrát zachránil svět, takže kdo je lepší než on?

A je toho víc!

Collab má také propagační balíček s Heliolitovými kostkami a svitky dovedností. Má také speciální rámeček avatara s názvem Sage of Shadowdale, který můžete získat až do konce akce.

Pokud jste fanouškem některé z těchto dvou her, pak byste určitě měli vyzkoušet spolupráci Dragonheir: Silent Gods x Dungeons & Dragons. Vydejte se na Google Play obchod a hned si vezměte hru.

Máte rádi super roztomilé společenské hry? Pak hrajte spolu s Cutiepie, nejnovější NPC na ostrově Kaia!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek