NetEase Games a Starry Studios mají novinky o jejich připravované hře Once Human. Vypustili také elegantní upoutávku doprovázející novinky. Svůj beta test tedy spustí 28. března 2024 pro PC i mobilní hráče. Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli více o beta testu Once Human v březnu, pokud vás hry o přežití baví!

Co je jednou člověk?

Je to strategická hra o přežití, kde budete vrženi do světa plného podivných a nadpřirozených věcí. Získáte zbraně, abyste zničili děsivá stvoření zvaná Aberrant. Spojte se s ostatními, opravte své místo a zjistěte, co se děje s těmito tvory, kteří chtějí vymazat lidstvo z mapy.

Nejnovější trailer vám umožní nahlédnout do hry. Můžete sbírat materiály, vytvořit si bezpečné místo, vydat se prozkoumat tajemné jeskyně plné podivných věcí, jezdit na vysokých autobusech a hledat kořist a bránit svůj trávník před všemi těmi monstrózními plíženími. Fuj, to je hodně práce! V této souvislosti, proč se nepodíváte na trailer níže?

Všichni jsou nadšení!

Betatest Once Human v březnu přinese nové noční můry v boji s bestiemi, které mají vrtkavý vrták na hlavu a některé nové náročné výzvy pro šéfy. Eternaland je nový přírůstek, ve kterém můžete stavět věci, toulat se a řešit hádanky.

Once Human je druhou nejžádanější online hrou o přežití pro více hráčů na seznamu přání STEAM. Jejich poslední beta test byl obrovským úspěchem, během jediného týdne se zaregistrovalo přes 300 000 lidí. Poslouchali, co hráči říkali minule. Betatest Once Human v březnu bude mít novou PVP sezónu, aby si to prosadil s ostatními.

Pokud chcete skočit do mobilní beta verze Once Human, která začne 28. března 2024, zamiřte na jejich oficiální webové stránky a přihlaste se. Podívejte se také na naše další novinky na Reverse: Aktualizace verze 1.4 z roku 1999 „The Prisoner In The Cave“ klesá 29. února!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek