CounterSide Global odstartoval úžasnou crossover událost s IRyS od Hololive English -Promise-. Akce trvá až do údržby 20. března 2024. Crossover CounterSide x Hololive English -Promise-IRyS má mnoho událostí, které se chystají. Takže pokračujte ve čtení a dozvíte se více!

CounterSide x Hololive English -Promise- IRyS

Studio B Side, vývojáři hry, nyní žádá každého, aby si zkusil navrhnout působivou fázi ve hře pomocí CounterSide. [Customize Lobby] Vlastnosti. Jako generální ředitel si můžete ze hry vybrat svého oblíbeného zaměstnance a spárovat ho s IRyS pro duet.

Poté pořídíte snímek obrazovky nastavení pódia a zašlete jej spolu s registračním číslem firmy a herní přezdívkou na kanál CounterSide Global Discord Event Channel. Dokonce dali příklad, jak to udělat správně, takže zamiřte do oficiální stránka akce abyste se o tom dozvěděli více.

Vítězové budou vyhlášeni 27. března 2024. Bez ohledu na to, zda vyhrajete nebo ne, účast vám vynese 500 Quartz. Sedm super šťastlivců dokonce získá 11 jader Fusion Cores! No, dost o soutěži, řeknu vám více o IRyS.

Kdo je IRyS?

IRyS je VSinger, který je částečně démon, částečně anděl, a proto je známý jako ‚Nephilim.‘ Je členkou anglické kapely Hololive s názvem -Promise-. Dalšími členy posádky jsou Ceres Fauna, Ouro Kronii, Nanashi Mumei a Hakos Baelz. IRyS vstoupila na scénu 11. července 2021. Původně působila v Project: HOPE a poté se přidala k -Promise- v roce 2023.

CounterSide je korejská městská grafická RPG, která poprvé vyšla v roce 2021 a zasáhla globální hráče v roce 2022. Pokud jste ji ještě nikdy nehráli, vyzkoušejte ji. Vydejte se na Google Play obchod a podívejte se na hru!

Chcete vědět o dalších crossoverech jako CounterSide x Hololive English -Promise-IRyS? Podívejte se na Arknights Drops The PV pro Rainbow Six Siege Crossover, Operace Lucent Arrowhead!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek