Pokud jste zarytým fanouškem Nikke (nebo ne), připravte se na tuto úžasnou událost. Zajíčci Coin Rush Bunnies míří do Malajsie a Singapuru! Tým Goddess of Victory: Nikke se v červnu koná ve speciální kavárně Nikke Coin Rush Café. Myslím, že tuhle Bunny Fever byste si nechtěli nechat ujít!

Tady je The Lowdown!

Od 1. června do 18. června v Malajsii (a 17. v Singapuru) můžete zamířit do super exkluzivní kavárny s tématem Nikke. Tyto Nikke Coin Rush Café jsou zřízeny v Kuala Lumpur v Craft Cafe v Taman Connaught a v Singapuru v Kith Café na Raffles Boulevard.

Ve vybrané dny – 1. června, 2. června, 8. června a 9. června se objeví Bunny Squad, včetně Twinkling Bunny: Soda a Wonderland Bunny: Alice. Tyto termíny jsou speciální, takže se do akce mohou zapojit pouze předem rezervovaní lidé.

V kavárně Nikke Coin Rush Café získáte speciální tématické menu Coin Rush s funky výzdobou s motivem Nikke. Přihazují také nějaké drobné, jako jsou pohlednice Golden Coin Rush, sběratelské karty a dokonce i drahokamy. Podívejte se na trailer níže!

Je tu také spousta dalších věcí, jako je představení Bunny Squad, jídlo podávané samotnými králíky a Nikke Merch Gachapon. Pokud budete mít štěstí, můžete odejít s nějakým exkluzivním zbožím. Začněte léto RSVP, abyste si ukořistili své místo. Obě kavárny přijímají předběžné rezervace. Přejděte na odkazy RSVP pro Malajsie a Singapuru Nikke Coin Rush Café.

Doufejme, že takové akce budeme mít na Západě častěji. Nikke, čteš to? Ať už jste v Malajsii a Singapuru nebo ne, podívejte se na Goddess of Victory: Nikke on the Google Play obchod pro další aktualizace.

Před odjezdem se podívejte na naše další novinky. Záhadná hra ve stylu Rusty Lake, Květ zla, kapky na Android.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek