Sezóna Pokémon Go Shared Skies skončí 1. června a potrvá do 1. září. Velká část této zábavy se bude točit kolem Pokémon Go Fest 2024, který má také brzy začít. A jen týden do nové sezóny budete mít akci Slumbering Sands.

Co je v obchodě?

Během sezóny Shared Skies v Pokémon Go se setkáte s Prism Pokémonem Necrozmou. Debutuje během akce. Budete si muset pohrát s nějakou vzácnou fúzí Pokémonů, abyste získali buď Dusk Mane nebo Dawn Wings Necrozma.

Do hry se přidává i bájný Pokémon Marshadow. Jeho první pohled zažijete v Sendai, Madridu a New Yorku, než se objeví během celosvětové megaakce. Pokud máte vstupenku na festival, připravte se na speciální výzkum, který bude zakončen setkáním se samotným Marshadowem.

Od 7. do 12. června probíhá akce Slumbering Sands. Tato řada úkolů s sebou přináší nějaké líné Pokémony. Slakoth, Vigoroth a Slaking se budou prohánět v parádním hledí, přičemž k mání budou i jejich lesklé verze.

Během akce také dávejte pozor na divoká setkání s Psyduckem, Slowpokem, Drowzeem a Mareepem. Udělejte pár fotek a odemkněte setkání s těmito tematickými Pokémony. K dispozici je také úkol Terénní výzkum na téma události pro výstřel na kostýmovaného Slakotha a Komalu.

Proč se nepodíváte na trailer sezóny Shared Skies z oficiálního kanálu YouTube Pokémon Go?

Sdílené nebe Pokémon Go

Během sezóny bude každý měsíc k dispozici nový Časovaný výzkum dostupný na kartě Události. A pro ty, kteří milují dobrý PokéStop Showcase, jsou zpět každý týden od soboty do úterý. Mezi 9. červnem a 31. srpnem jsou také naplánovány tři dny komunity.

Těšíte se, že chytíte nějaké mon? Jsem! Podívejte se na hru na Google Play obchod. A před odjezdem se podívejte na naše další novinky. LINE Rangers: Brown-Cony Wars x Digimon Adventure Crossover brzy padnou!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek