Mám naběračku! Je to crossover akce LINE Rangers: Brown-Cony Wars x Digimon Adventure. Ano, legendární anime, které se poprvé objevilo na obrazovkách v roce 1999, slaví 25 let, a tak speciální spolupráce s LINE Rangers. Shodou okolností také LINE Rangers slaví velké výročí, protože nedávno oslavili 10 let.

Co je v této spolupráci?

Oslavy 25. výročí Digimon Adventure vypuknou 31. května 2024. Během crossoveru LINE Rangers: Brown-Cony Wars x Digimon Adventure můžete v Brown-Cony Wars očekávat spoustu Digimonů. Upoutávky na sociálních sítích ukazují Yamato Ishida s Gabumonem a Takeru Takaishi s Patamonem.

Můžete také zahlédnout kačera z LINE, jak houpe oblek Agumon. Doposud byla oznámení o událostech zaznamenána pouze na oficiálním japonském účtu X (Twitter) LINE Rangers. O tom, že by se crossover dostal na globální trh (bohužel), nepadlo ani slovo. Podívejte se na toto oficiální tweet vědět víc.

Připojte se k zábavě!

Pokud ne, jedná se o tower defense RPG. Pomůžete Brownovi, Conymu, Moonovi, Jamesovi a gangu zachránit Sally ze spárů mimozemské armády. S více než 400 postavami v bláznivých, ale roztomilých oblecích vytvoříte tým, který bude bojovat s nepřáteli. Můžete nasadit různé Strážce, využít jejich dovednosti a spoustu předmětů k útokům na nepřátele a sundat jejich věže.

Můžete se také sdružovat v cechách a cechovních nájezdech a přivolávat přátele během tvrdých bitev. Existují speciální funkce, jako je vývoj Ranger, které vám pomohou zvýšit úroveň vaší posádky a vyvinout ji do silnější verze.

Pokud jste to ještě nevyzkoušeli, podívejte se na hru Google Play obchod. A pokud jste v Japonsku, podívejte se na crossover.

Podívejte se na naše novinky o nové hře. Vampire: The Masquerade Coteries of New York nyní vychází na Android!






Zdroj: droidgamers.com

By Marek