Čekání je u konce! Nová hra společnosti Supercell, Squad Busters, je dnes celosvětově uvedena na trh pro Android i iOS. Tato zábavná akční hra na budování týmů byla poprvé oznámena v lednu 2023 a byla spuštěna v dubnu ve vybraných regionech, jako je Mexiko, Singapur a několik zemí v Evropě.

O čem to je?

Je to akční hra na budování týmů s nejoblíbenějšími postavami Supercell. Squad Busters vám umožní ponořit se do divokých, nepředvídatelných zápasů, kde se vy a váš oddíl vydáte na rabovací řádění a rozbijete pár hlav. Můžete si vybrat z více než 50 postav s úhledným vývojem s verzemi Baby, Classic a Super.

Squad Busters startuje globálně s docela působivým seznamem postav. Obsahuje mnoho ikon z Clash of Clans, Clash Royale, Brawl Stars, Boom Beach a Hay Day. S těmito postavami můžete hrát zápasy pro 10 hráčů pro více hráčů. Můžete donekonečna měnit mapy a cestou se setkávat s bláznivými zvraty.

Prozkoumejte různé tematické světy, odemkněte postavy, které jste si za ta léta pravděpodobně oblíbili, a vyzvěte své přátele v několika místnostech pro party pro více hráčů. Budete muset pracovat na duplikátech postav, abyste je vyvinuli, a chytit trochu portálové energie, když jste v tom.

Portal Energy je způsob, jak můžete odemknout výpravy a nové světy. Squad Busters se spouští globálně s různými herními režimy, které zní docela zábavně. Jsou to Angry Vines, Epic Overload a Whack-a-mol!

Zahrajete si Squad Busters, když byl spuštěn globálně?

Hra má taktické akce a strategie. Hraje se zdarma a nabízí některé balíčky nákupů v aplikaci. Se svým celosvětově oficiálním vydáním Squad Busters spouští fantastické nové vzhledy a báječné nové schopnosti s Ultra Evolutions.

Kladiva můžete také najít v bitvách, abyste ukořistili tuny špičkových dekorací Plaza z čerstvě otevřeného obchodu Plaza. A pak je tu nová sezóna Gem Pass, nabitá cenami, včetně dvou nejnovějších MEGA jednotek, kterými jsou Magical Shelly a Kitsune Witch.

Vyšla také nová sezóna Moonlight Matchup. Sbírejte drahokamy v bitvách a odemkněte další vzrušující odměny v této sezóně. Takže jděte do toho a vezměte si hru z Google Play obchod.

Podívejte se na naše další novinky. Aola Star 2 zahajuje svůj zkušební provoz v Číně s domácími mazlíčky ve stylu Pokémona.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek