Noctilucent: Before Dawn je nadcházející BL gacha hra, na které se pracuje. Sledoval jsem hru a poslední aktualizace je, že vývojáři nedávno upustili od vývojové aktualizace. Co tedy prozradili? Pokračujte ve čtení, abyste se o tom dozvěděli!

Zde je to, co víme

Noctilucent: Before Dawn byl původně stanoven na pokles v prosinci 2023. Ale pak vývojáři udělali krok a rozhodli se doladit pár věcí, aby to dále vylepšili. Nyní, podle nejnovější aktualizace, kterou sdíleli prostřednictvím jejich oficiálního účtu X (Twitter), došlo k řadě nových optimalizací.

Vylepšili režim úprav v lobby, takže si ho můžete přizpůsobit, dokud nebude zářit jako epická kapka kořisti. Souboj také dostal facelift a animace dovedností jsou nyní plynulejší. Rozhraní a ovládací prvky jsou také vylepšené. A nejlepší na tom je, že oblečení postavy se nyní může poškodit.

Přímo od správce cechu cestovatelů z Noctilucent: Before Dawn je poslední optimalizací nábor. Optimalizovány byly jak animace náboru, tak celý proces. Takže můžete očekávat lepší animace a hladší proces náboru, když budete táhnout své oblíbené zasněné postavy.

Když už mluvíme o postavách, získáte širokou škálu figurín. Seznamte se s Delosem, Heiglem, Mishe, Anli, Cyparem a Ryeem. Ta poslední je ve skutečnosti roztomilá divoká panda červená, která adoptovala Anli. Je to rozkošná panda červená, která se právě houpe k vašemu domu a trčí kolem, protože jste ji jednou nakrmili. Roztomilý!

O čem je Noctilucent: Before Dawn About?

Odehrává se v Nirai, mystickém kontinentu, budete si hrát se všemi pohlednými postavami a pokusíte se odhalit některá historická tajemství. Celé toto drama začíná tím, že hlavní hrdina venkovské mládeže najde starodávnou fotografii a poté se vydá na tuto divokou cestu plnou přátelství a pravděpodobně i pár slz.

Bohužel zatím nevidíme otevřené předběžné registrace. Zdá se, že hra bude spuštěna na platformách jako EROLABS nejprve pro mobilní hráče. Doufám, že ten den brzy přijde. A až to přijde, dáme vám vědět jako první. Ale zatím se podívejte na oficiální stránka.

Podívejte se také na naše další novinky. Subway Surfers slaví měsíc hrdosti s epickým kolaborem se skatem jako dívka.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek