Je to měsíc hrdosti a všichni ho slaví s plným nadšením. A Subway Surfers je hra, která to posledních pár let dělá tím nejlepším způsobem. Tento rok SYBO, tvůrce hry, přináší do hry několik velkých oslav Pride 2024. Subway Surfers se spojili se Skate Like A Girl ve své nové kampani „Surf As Yourself“.

Duhové vlajky létají vysoko

The Subway Surfers World Tour vás zavede do San Francisca, jedné z domovských základen Skate Like a Girl. Skate Like a Girl je nevládní organizace se sídlem v Seattlu, která věří v posílení postavení mladých žen, trans lidí a dalších jednotlivců prostřednictvím sportu skateboardingu. Pokud se o nich chcete dozvědět více, můžete zamířit k nim oficiální webové stránky.

Vrátím se ke spolupráci Skate Like a Girl x Subway Surfers. Vyrazíte do ikonických ulic San Francisca a nasáknete všemi barevnými, inkluzivními vibracemi. Setkáte se s Riley, zcela novou genderově proměnlivou postavou v barvách vlajky komunity: růžové, bílé, fialové, černé a modré.

Riley se připojuje k týmu minulých LGBTQIA+ postav jako Pride Yutani, Pride Frank, Callum, Cleo a Rain. Mimochodem, Rain byl první nebinární postavou ve hře loni. V kampani také vypadne další nová Surfer Lily, nový outfit Blossom Queen pro Cleo a nové desky Laser Flip, Rock n‘ Riley a Sunny Sailor.

Podívejte se na Riley a novou kampaň ‚Surf As Yourself‘ níže!

Skate Like A Girl x Subway Surfers je barevný, inkluzivní a plný lásky!

Umělci ze SYBO vytvořili pro spolupráci vlastní návrhy skateboardových palub. Tyto návrhy jsou inspirovány postavami Pride a jejich vlajkami, včetně genderqueer, asexuálních, genderfluidních a nebinárních komunit. Mají oslavovat sebevyjádření a vychovávat hráče k vytváření bezpečného a inkluzivního prostředí.

Jste nadšení ze spolupráce Skate Like a Girl x Subway Surfers? Akce trvá do 23. června, tak se podívejte na hru na Google Play obchod. A před odjezdem se podívejte na naše další novinky. RPG podobné Blade & Soul Revolution, Ancient Seal: The Exorcist, Hits Android.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek