Jste připraveni poznat svého nového virtuálního bestie? Kapesní partner! je nová simulační hra od HyperBeard, která vám umožní mít společníka, oblékat je a společně dělat spoustu dalších zábavných věcí. HyperBeard nám již ukázal, jak by měly vypadat roztomilé hry, takže víme, že tato nás nezklame.

V případě, že vás to zajímá, mají velký seznam zábavných, neformálních a inkluzivních her, jako je Hamster Inn, Tsuki Adventure, Pocket Love!, Cat Spa, K-Pop Academy a Adorable Home. Tyto tituly jsou známé svým okouzlujícím a rozkošným vizuálem. Jejich sestavu si můžete prohlédnout na oficiální webové stránky.

Spřátelit se s roztomilým digitálním přítelem

Pouto mezi vámi a vaší virtuální BFF začíná u základů. Krmíte je jejich oblíbenými jídly a pomáháte jim zůstat zdravými každodenním cvičením. Kapesní partner! spojuje zdobení, vaření, chatování a objevování do jediné sim hry.

S kamarádem můžete dělat i jiné zábavné aktivity. Například vezměte tyto nástroje a věnujte se zahradničení, kde si mohou užít klidnou procházku. Každá interakce prohlubuje vaše spojení a také odemyká další vychytávky, jako jsou oblečení, zahradní semínka a speciální jídla.

Kapesní partner! je také o módě. Ať už máte rádi punk-rockové vibrace nebo elegantní elegantní vzhled, možnosti přizpůsobení jsou nekonečné. Oblečte svého virtuálního kamaráda oblečením dle vlastního výběru a nechte ho kliknout na selfie. Ano, jsou připraveni přinést fotostánek a karaoke hru na spontánní zpívání.

Pošlete svou žádost o přátelství Pocket Partnerovi!

Pokud si již dokážete představit, že vaříte virtuální pokrmy a fotíte svého přítele, mohu říci, že se vám tato hra bude líbit. Pravděpodobně se budete chtít podívat na to přetížení roztomilosti, o kterém mluvím. Tak proč se nepodívat na Pocket Partner! a uvidíte to všechno sami?

Takže pokračujte a podívejte se na to Google Play obchod. Váš budoucí kámoš čeká, aby si s vámi vytvořil nezapomenutelné vzpomínky. A když už mluvíme o roztomilých hrách, podívejte se na náš tip na další nadcházející hru. Pudgy Penguins se spojuje s mýtickými hrami pro novou hru.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek