Legend of the Skyfish je svérázná, okouzlující hra, ve které máte jako zbraň rybářský prut. Byl to hit Apple Arcade a jeho pokračování, Legend of the Skyfish 2, nyní vychází pro Android. Vyvinutý Mgaia Studio (aka Mother Gaia Studio) a vydaný společností Crescent Moon Games, je k mání za 3,99 $.

Legend of the Skyfish vstoupil na scénu v roce 2017 a rychle se stal populární díky své jedinečné kombinaci akčního dobrodružství a řešení hádanek. To vše je zabaleno do krásného ručně malovaného umění, což byl další plusový bod hry. Hrajete s rybářským prutem, který lze použít jako zbraň i jako hák.

Mgaia Studio a Crescent Moon Games vytvořily Legend of the Skyfish 2 exkluzivně pro Apple Arcade v roce 2020. V březnu 2023 Apple Arcade hru odstranil. Nyní se však vrací i na iOS, pár měsíců po vydání pro Android.

Legend Of The Skyfish 2 je příběh mečů a… rybaření

Legend of the Skyfish 2 je dobrodružná logická videohra, ve které budete bojovat ve stylu bitvy. Umožňuje vám vyrobit desítky zbraní a brnění a rozvinout epický příběh prostřednictvím různých úkolů. Získáte více než 45 ručně vyrobených úrovní a epické souboje s bossy.

Pokračování má složitější hádanky, rozšířenou hratelnost a ještě úžasnější ručně malované vizuály. Získáte také režim rybářského turnaje a kouzla. Má podporu ovladače spolu s úspěchy k odemykání a nastavením obtížnosti pro všechny věkové kategorie.

Little Red Hook je zpět se svým rybářským prutem ve hře Legend Of The Skyfish 2. Oproti svému prequelu představuje přístup více otevřeného světa. Má nový příběh, pokračování dobrodružství ve světě Skyfish s novými postavami a zápletkami. Ale samozřejmě stále můžete tento ikonický rybářský prut používat pro všechno, od boje s nepřáteli až po řešení složitých hádanek.

V této souvislosti, proč se nepodíváte na herní trailer níže?

Takže jděte do toho a podívejte se na hru na Google Play obchod. Podívejte se také na naše další novinky. Městské grafické románové RPG Counterside kolabuje s Guilty Gear, aktualizace skončí zítra.






Zdroj: droidgamers.com

By Marek